Для чего карбонад свиной?

Свиной карбонад традиционно применяется для жарки, запекания, готовки на открытом огне, горячего и холодного копчения. Подходит для приготовления свиных отбивных, барбекю, запекания. Качество готовых блюд напрямую зависит от правильной нарезки карбонада. Калорийность карбонада: 124 Ккал.

Описание Свиной карбонад без косточки — это нежнейшее мясо, которое можно приготовить практически любым способом. Несмотря на совсем небольшое количество жира, из такой вырезки получатся сочные отбивные и мясо по-французски. Кроме того, карбонад подойдёт для копчения и изготовления деликатесов.

Карбона́д (фр. carbonade от лат. carbo — уголь: «мясо, зажаренное на углях») — кусок свинины спинно-поясничного отруба (как правило, корейка), жареный или запечённый.

admin

Recent Posts

Що краще: захисне скло чи гідрогелева плівка?

У сучасному світі смартфон став незамінним помічником у повсякденному житті. Саме тому питання захисту екрана…

4 дні ago

Модные юбки 2025: топ-10 моделей в соответствии с трендами

Минималистичные, ретро, ​​спортивные, романтические и элегантные – это фавориты 2025 года. В моде будут как…

4 дні ago

Як правильно вести облік взаєморозрахунків для малого бізнесу? Поради з автоматизації фінансових процесів

Ведення точного обліку взаєморозрахунків є критично важливим для будь-якого бізнесу, особливо для малих підприємств. Відсутність…

2 тижні ago

Екологічні паперові стакани: стильне та безпечне рішення для вашого бізнесу

Сьогодні екологічна відповідальність стає ключовим аспектом у розвитку бізнесу. Особливо це актуально для закладів харчування,…

2 тижні ago

Якісний захист та стильні аксесуари для вашої техніки від NeedOriginal

У сучасному світі мобільні пристрої, ноутбуки та інші гаджети стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Вони…

2 тижні ago

GG.BET – платформа для справжніх шанувальників азарту та кіберспорту

Світ розваг стрімко розширюється, і сьогодні азартні ігри в онлайн-форматі стають дедалі популярнішими. Для тих,…

3 тижні ago