Как пьют сидр во Франции?

Подавать напиток следует охлажденным до 7—10°С. Именно при такой температуре открываются все вкусовые и ароматические свойства. Только учтите, что подавать сидр необходимо холодным, а не ледяным. Ни в коем случае не добавляйте лед и не используйте морозилку.

Неплохо сочетаются с этим напитком хорошие дорогие сыры (моцарелла, бри, камамбер), к сухому виду также подойдет нарезка из колбасы. Не лишними станут шашлык и запеченные овощи. Некоторые считают идеальным десертом мороженое. Важно помнить, что сидр – напиток, который не дружит с другими видами алкоголя.

Сухой сидр подойдёт к рыбе и морепродуктам. Можно пить сидр с устрицами и креветками. Моцарелла, рокфор, хамон, запечённые овощи, дичь, рагу из утки — прекрасная пара для сидра. Сладкий сидр хорошо сочетается с десертами — фруктовые салатики, птичье молоко, йогуртовые торты.

admin

Recent Posts

Косметика Instytutum: науковий підхід до бездоганної шкіри

У сучасному світі догляду за шкірою, де щодня з'являються нові бренди та продукти, буває складно…

17 години ago

Як вибрати хороший дитячий захист для роликів?

Перші спроби катання завжди викликають хвилювання та страх. Важливо, щоб дитина почувалася комфортно та безпечно…

4 дні ago

Як уповільнити перші ознаки старіння після 30 років

Чому після 30 років шкіра змінюється Перші ознаки старіння, на які варто звернути увагу Базовий…

7 днів ago

Запчасти на коробку передач: что важно знать для ремонта

Коробка передач — один из самых сложных и важных узлов автомобиля, который отвечает за передачу…

1 тиждень ago

Типові поломки Peugeot 308 та як їх уникнути

Peugeot 308 — популярний хетчбек, який завоював довіру європейських і українських водіїв завдяки привабливому дизайну,…

2 тижні ago

Профілактика — це інвестиція у здоров’я: чому регулярні огляди у стоматолога важливіші, ніж лікування

Сучасна стоматологія чудово допомогає у випадках, коли зубний біль стає нестерпним. Але краще не доводити…

2 тижні ago