Можно ли мусульманам говяжий желатин?

РЕШЕНИЕ: Желатин, добытый из рыб и растений, а также из костей, кожи и жил дозволенных животных, заколотых в соответствии с Шариатом – Халяль и разрешен к употреблению; Желатин, полученный из недозволенных животных (свинья, собака, осел и т. п) считаются запретными, т.Jan 16, 2021

Если животное забито по Шариату, то желатин из его частей: как кожи, так и костей — тоже дозволен.

Стандартно, при производстве пищевого желатина используют свинину, именно поэтому данная добавка не является продукцией халяльного типа.

Наиболее известные кондитерские изделия, в состав которых входит агар-агар — это торт "Птичье молоко", различные фруктовые желе и суфле, мармелад, зефир. Таким образом агар-агаром можно заменять желатин. Агар агар является халяльной пищевой добавкой.

admin

Recent Posts

BAS Управление торговлей и BAS Малый бизнес: в чем разница?

При выборе программы для автоматизации бизнеса важно учитывать не только количество функций, но и реальные…

4 дні ago

Комірки LiFePO4: переваги, характеристики та особливості вибору

Сучасні акумуляторні технології активно розвиваються, пропонуючи ефективні рішення для накопичення та використання електроенергії. Особливу популярність…

1 тиждень ago

Чому подарунковий набір із флягою справляє більше враження, ніж випадковий подарунок

Дарувати подарунки — це не лише приємна традиція, а й спосіб висловити повагу, вдячність або…

2 тижні ago

Японські комікси та аніме: особливості популярного літературного напряму

Японська культура подарувала світові унікальний спосіб розповідати історії, поєднуючи захопливі сюжети, виразні ілюстрації та глибокі…

2 тижні ago

Як поповнити GGPoker в Україні: що перевірити перед депозитом

Як поповнити GGPoker в Україні: що перевірити перед депозитом Щоб поповнити GGPoker офіційно, увійди у…

3 тижні ago

Ви досі даруєте речі? Є подарунок, який не треба буде ховати в шафу

Ви досі даруєте речі? Є подарунок, який не треба буде ховати в шафу Скільки ще…

3 тижні ago