Сколько нужно шоколада для клубники?

Лучше всего хранить клубнику в шоколаде в холодильнике при температуре от +2°С до +6°С. В таких условиях кондитерская композиция будет пригодна к употреблению в течение 36 часов.

Для создания клубники в шоколаде, кроме самих ягод, понадобятся две плитки шоколада — темного и белого цвета, а также кокосовая стружка или орешки для декорирования готового десерта.

2:168:36Suggested clip 43 secondsКак сделать идеальную клубнику в шоколаде | 7 способов — YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

admin

Recent Posts

Електробритви: надійний вибір для щоденного догляду

Сучасний ринок бритв постійно розвивається — з’являються нові моделі з покращеною ергономікою, автономністю та точністю.…

1 тиждень ago

Як обрати тонометр: порівняння моделей Gamma та Paramed

Як обрати тонометр: порівняння моделей Gamma та Paramed  1. Чому важливий правильний вибір тонометра Вимірювання…

1 тиждень ago

Руководство по выбору пассажирского перевозчика из Украины в Европу

Планируя поездку в Польшу, Чехию или любую другую страну ЕС, легко потеряться в множестве предложений.…

3 тижні ago

Мідний скребо та голки-мокси: ефективні техніки оздоровлення

Уявіть собі ранок: ви прокидаєтеся з відчуттям затиснутості в шиї та плечах, натомість легкість і…

3 тижні ago

Какой материал самый лучший для межкомнатных дверей?

От выбора материала будет зависеть не только дизайн квартиры или дома. Еще на этапе проекта…

3 тижні ago

Спорт і успішність у школі: як це пов’язано?

Чи може спорт впливати на шкільні оцінки? Це питання хвилює багатьох батьків, які прагнуть дати…

3 тижні ago