Сколько варить замороженные маслята?

Грибы НЕ нужно размораживать для очистки. Прямо из морозилки масленок (по одному) окунаем шапочкой в теплую воду и легонько счищаем кожицу ножом. Внимание (!) гриб должен оставаться твердым, если шапочка размерзается, она превращается в тряпочку и снять с нее кожу уже практически не возможно.

После закипания варите свежие белые грибы:

  1. для жарки — от 20 до 30 минут;
  2. для заморозки — 15–20 минут;
  3. для засолки — 30–40 минут;
  4. для маринования — 30–40 минут;
  5. для супа — 30–40 минут.

Jul 11, 2020

Токсичные лжемаслята, хотя и могут нанести вред здоровью, но не смертельны. Если при сборе грибов вы сомневаетесь, настоящий это масленок или ложный, лучше пройдите мимо, в особенности, если вы новичок в этом деле. А отравиться можно даже съедобными маслятами.

admin

Recent Posts

Косметика Instytutum: науковий підхід до бездоганної шкіри

У сучасному світі догляду за шкірою, де щодня з'являються нові бренди та продукти, буває складно…

20 години ago

Як вибрати хороший дитячий захист для роликів?

Перші спроби катання завжди викликають хвилювання та страх. Важливо, щоб дитина почувалася комфортно та безпечно…

4 дні ago

Як уповільнити перші ознаки старіння після 30 років

Чому після 30 років шкіра змінюється Перші ознаки старіння, на які варто звернути увагу Базовий…

7 днів ago

Запчасти на коробку передач: что важно знать для ремонта

Коробка передач — один из самых сложных и важных узлов автомобиля, который отвечает за передачу…

1 тиждень ago

Типові поломки Peugeot 308 та як їх уникнути

Peugeot 308 — популярний хетчбек, який завоював довіру європейських і українських водіїв завдяки привабливому дизайну,…

2 тижні ago

Профілактика — це інвестиція у здоров’я: чому регулярні огляди у стоматолога важливіші, ніж лікування

Сучасна стоматологія чудово допомогає у випадках, коли зубний біль стає нестерпним. Але краще не доводити…

3 тижні ago