Сколько весит одна булочка?

Булочка пшеничная, 40 г

Компоненты и калорийность рецепта «Булочки»

Продукт Мера Вес, гр
масло подсолнечное 1 ст.л. 17
Итого 880
1 порция 88
100 грамм 100

Дрожжевое тесто для булочек готовят опарным или безопарным способом (см. выше). Из теста формуют шарики весом 47 г, раскатывают, кладут швом вниз на смазанный жиром лист так, чтобы расстояние между булочками было 3 — 4 см.

admin

Recent Posts

Ковдра для дому – популярні матеріали та поради по вибору

Ковдра — це незамінний елемент домашнього комфорту, який служить для підтримання тепла під час сну.…

3 години ago

Натуральна косметика для тіла та обличчя: Турбота від природи

Натуральна косметика для тіла та обличчя – це косметичні засоби, виготовлені з природних компонентів, без…

24 години ago

Купити флягу: Вибір та Поради

Фляга – це не лише практичний аксесуар, а й стильний елемент, який може стати незамінним…

2 дні ago

Дорожні сумки на колесах проти валіз: що вибрати для вашої подорожі?

Коли справа доходить до вибору багажу для подорожі, багато хто стикається з питанням: що краще…

4 дні ago

Продажа квартиры после наследования: юридические и практические аспекты

Процесс продажи квартиры на сайте объявлений https://obyava.ua/ru/nedvizhimost/prodazha-kvartir/harkov, полученной по наследству, может быть сложным и многогранным.…

1 тиждень ago

Одяг для новонароджених: турбота про комфорт і стиль

Поява малюка на світ – це велика радість і відповідальність. Одним із найважливіших аспектів догляду…

1 тиждень ago