Сколько времени варится морковь в супе?

Как должен поступить кулинар Добавлять обжаренные ингредиенты в суп нужно в самом конце его приготовления. Такая рекомендация объясняется очень просто: лук и морковь уже достигли нужной степени готовности после обжаривания на сковороде. Это означает, что овощи не нуждаются в долгом нахождении в кипящей воде.

Обычно ее томят 20–30 минут. Проверяйте готовность зубочисткой, как и в случае с картофелем. Когда морковь будет готова, слейте горячую воду. Остужать корнеплод лучше в холодной воде: так он сохранит свою упругость и будет легче чиститься.

Сварить морковь в СВЧ-печи можно за пять минут, если она порезана на куски. Если кусочки совсем мелкие, хватит трех минут, а в тертом виде и того меньше. Целая морковка, особенно крупная, требует минут семь для полного приготовления.

admin

Recent Posts

Що краще: захисне скло чи гідрогелева плівка?

У сучасному світі смартфон став незамінним помічником у повсякденному житті. Саме тому питання захисту екрана…

4 дні ago

Модные юбки 2025: топ-10 моделей в соответствии с трендами

Минималистичные, ретро, ​​спортивные, романтические и элегантные – это фавориты 2025 года. В моде будут как…

5 днів ago

Як правильно вести облік взаєморозрахунків для малого бізнесу? Поради з автоматизації фінансових процесів

Ведення точного обліку взаєморозрахунків є критично важливим для будь-якого бізнесу, особливо для малих підприємств. Відсутність…

2 тижні ago

Екологічні паперові стакани: стильне та безпечне рішення для вашого бізнесу

Сьогодні екологічна відповідальність стає ключовим аспектом у розвитку бізнесу. Особливо це актуально для закладів харчування,…

2 тижні ago

Якісний захист та стильні аксесуари для вашої техніки від NeedOriginal

У сучасному світі мобільні пристрої, ноутбуки та інші гаджети стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Вони…

2 тижні ago

GG.BET – платформа для справжніх шанувальників азарту та кіберспорту

Світ розваг стрімко розширюється, і сьогодні азартні ігри в онлайн-форматі стають дедалі популярнішими. Для тих,…

3 тижні ago