Сколько жиров должно быть в какао?

Какао-порошки обычно содержат от 10 до 24% жира. Обычно какао-порошок имеет либо низкое содержание жира (10-12%) либо высокое (20-24%). Какао-масло (жир) добавляет насыщенность и аромат выпечке.

Считается, что натуральный какао-порошок не подвергается никакому воздействию кроме перетирания какао-бобов, какао-жмыха, тертого какао. Он имеет светлый коричневый оттенок, а также отличается большим содержанием полезных веществ и витаминов. Самый лучший какао-порошок производится из какао-бобов сорта Criollo.

Порошок, если он качественный обязательно имеет мелкий помол. При растирании порошка между пальцами он должен остаться на коже, а не превратиться в пыль. Наличие крупинок не означает плохого качества — попробуйте его на вкус, и если нет посторонних неприятных привкусов, то с продуктом все хорошо.

admin

Recent Posts

Косметика Instytutum: науковий підхід до бездоганної шкіри

У сучасному світі догляду за шкірою, де щодня з'являються нові бренди та продукти, буває складно…

12 години ago

Як вибрати хороший дитячий захист для роликів?

Перші спроби катання завжди викликають хвилювання та страх. Важливо, щоб дитина почувалася комфортно та безпечно…

3 дні ago

Як уповільнити перші ознаки старіння після 30 років

Чому після 30 років шкіра змінюється Перші ознаки старіння, на які варто звернути увагу Базовий…

6 днів ago

Запчасти на коробку передач: что важно знать для ремонта

Коробка передач — один из самых сложных и важных узлов автомобиля, который отвечает за передачу…

1 тиждень ago

Типові поломки Peugeot 308 та як їх уникнути

Peugeot 308 — популярний хетчбек, який завоював довіру європейських і українських водіїв завдяки привабливому дизайну,…

2 тижні ago

Профілактика — це інвестиція у здоров’я: чому регулярні огляди у стоматолога важливіші, ніж лікування

Сучасна стоматологія чудово допомогає у випадках, коли зубний біль стає нестерпним. Але краще не доводити…

2 тижні ago